Cin Cin Constanta

Constanta

Telefon: 0735.530.106 / 0341.448.450

Cin-Cin Fast Food & Pizza este o locatie primitoare si foarte frumoasa aflata de mai bine de jumatate de secol la granita dintre Constanta moderna si orasul vechi, vis-à-vis de Muzeul de Arta Populara. Locatia cuprinde doua terase spatioase si trei saloane moderne, dispuse pe 2 etaje, prevazute cu aer conditionat si incalzire centralizata. Ambianta relaxanta care domina atat terasele, cat si interioarele face din Cin-Cin Fast Food & Pizza locul ideal in care poti lua masa cu prietenii si cei dragi.

Mancarea buna si respectul pentru poftele clientilor ne-au ajutat sa rezistam atatia ani! Preparam kebab, shaworma, pizza, specialitati din carne, ciorbe, paste, salate si deserturi pentru ca voi, clientii nostri, sa va potoliti foamea la orice ora din zi si din noapte. Nu doar o data, nu doar de o suta de ori, nu doar de o mie de ori, ci de nenumarate ori clientii multumiti au catalogat mancarea noastra ca fiind „Cea mai buna”, „Delicioasa”, „Satioasa” sau „Gustoasa”, iar pentru asta le multumim! Te asteptam si pe tine sa te convingi ca la noi gasesti cea mai buna mancare din zona.

share

Visited 4387 times, 2 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Famous Fast Food Constanta

  Famous Fast Food Constanta

  Comanda minima in Constanta este de 35 RON Iar in Statiunea Mamaia este de 50 LEI.

 • Panda Express

  Panda Express

  Mancarea chinezeasca este cunoscuta in intreaga lume pentru gustul,aroma,stilul de gatit prin care bucatarii pregatesc preparatele culinare. Panda Express Chinese Food Delivery deschide prima locatie in centrul… Read more »

 • Vian Constanta

  Vian Constanta

  Pe langa deliciosul Souvlaki, Vian va ofera o varietate de produse proaspete, bio, preparate din cele mai originale retete! Pofta Buna!