Clinica de infrumusetare aBeauty

Constanta, Bld. Tomis nr. 93

Telefon: 0758837016

aBeauty clinique este brandul retelei de clinici de estetica corporala si faciala de top care ofera rezultate masurabile si experiente deosebite, peste asteptari.

Ne pozitionăm in categoria de clinici de infrumusetare premium si ne ghidam dupa cultura serviciilor superioare in domeniul esteticii corporale si faciale.

Suntem neobositi si cautăm mereu aspecte noi si eficiente care sa mentină calitatea serviciilor la nivelul unic si exclusivist care ne-a consacrat in timp.

Activam intr-un mediu foarte frumos. Un mediu in care putem face oamenii mult mai fericiti si mult mai multumiti decat oricine in acest domeniu.

Servicii

 • aBeauty Face reprezinta categoria tratamentelor faciale neinvazive sau minimum invazive. Puteti afla mai multe detalii aici.
 • aBeauty Body reprezinta categoria tratamentelor corporale neinvazive sau minimum invazive. Puteti afla mai multe detalii aici.
 • aBeauty Medical reprezinta categoria tratamentelor faciale si corporale invazive sau cu specific medical. Mai multe detalii aici.
share

Visited 5842 times, 1 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Radius Dent

  Radius Dent

  Radius Dent va pune la dispozitie tehnologie de cea mai inalta calitate, medici tineri instruiti atat in tara, cat si in Europa, meniti sa va satisfaca toate… Read more »

 • Salon de infrumusetare - Socco Hair Studio

  Salon de infrumusetare – Socco Hair Studio

  Salonul socco hair studio a luat nastere in anul 2010 din dragoste de frumos si dorinta de a oferi clientilor luxul saloanelor de infrumusetare din occident!! Ne… Read more »

 • Sofa Maison de Beaute

  Sofa Maison de Beaute

  Stim ca fiecare persoana este unica, de aceea conceptul Sofa Maison de Beauté accentueaza naturaletea si frumusetea individuala.  Sofa Maison de Beauté este prima clinica medical-estetica din Constanta cu… Read more »