Coyote Ugly Salon

Constanta, Mircea cel Bătrân nr. 105

Telefon: 0756 153 653

Un vant american ne aduce savoarea produselor din tara tuturor posibilitatilor spre a-i putea savura gustul si a ne incanta privirea si in Constanta in celebrul bar Coyote Ugly Saloon.

Acest bar face parte din elita lumii fiind al 7-lea din Europa, iar noi in Constanta avem onoarea si posibilitatea sa facem parte din spatiul est-european in care ascesta a luat infiintare.

In Europa functioneaza doar 6 baruri, unul in Germania si 5 in Rusia. In total in lume sunt doar 19 Coyote Ugly Saloon 13 in Statele Unite si 6 in Europa. Faimosul bar isi va deschide in scurt timp portile pe strada Mircea cel Batran la parterul Genesis Pub.

share

Visited 4799 times, 2 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Hot Bunny House

  Hot Bunny House

  La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, intr-un cadru elegant avand posibilitatea de a alege intre cele 4… Read more »

 • Maritimo Shopping Center

  Maritimo Shopping Center

  Cauți cel mai bun loc din Constanța pentru shopping? Cauți cele mai mari branduri de îmbrăcăminte care să îți pună în valoare stilul, la cele mai mici… Read more »

 • Tomis Mall

  Tomis Mall

  Tomis Mall – Primul Mall din Constanta Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un… Read more »