Doors Club

Str Traian, nr 68A, Constanta

Telefon: 0763 66 16 22

Fara limitari stilistice, Doors Club isi propune sa stimuleze scena constanteana de muzica live si sa adune cat mai multi spectatori pentru creerea si intarirea unei comunitati guvernate de atitudinea pozitiva. Organizam in fiecare saptamana evenimente in exclusivitate, cu tinta de a promova artistii romani si muzica buna. Serile debuteaza cu cele mai iubite si titrate trupe din muzica romaneasca si continua pana dimineata animate de DJ-ii nostri. Pregateste-te de un alt fel de distractie!

share

Visited 2415 times, 2 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Hot Bunny House

  Hot Bunny House

  La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, intr-un cadru elegant avand posibilitatea de a alege intre cele 4… Read more »

 • Maritimo Shopping Center

  Maritimo Shopping Center

  Cauți cel mai bun loc din Constanța pentru shopping? Cauți cele mai mari branduri de îmbrăcăminte care să îți pună în valoare stilul, la cele mai mici… Read more »

 • Tomis Mall

  Tomis Mall

  Tomis Mall – Primul Mall din Constanta Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un… Read more »