Doraly Mall Constanta

Zona KM 4-5, Sos. Mangaliei nr. 84

Telefon: 0241 587 500

Doraly Mall este un important centru comercial, frecventat de peste 450.000 de consumatori din sudul Constanţei şi din zonele învecinate. La intersecţia dintre şoseaua Aurel Vlaicu şi şoseaua Mangaliei, care leagă Constanţa de şirul de localităţi şi staţiuni din sudul litoralului, Doraly Mall se află în inima zonei de sud a oraşului.

Complexul este construit pe un teren de 20.000 mp, cu o suprafaţă utilă de 12.200 mp, 500 mp destinaţi spaţiilor de depozitare şi câteva sute de locuri de parcare. Printre clienţii săi se numără firme de comerţ cu amănuntul, bănci comerciale, restaurante, baruri şi fast food-uri.

În urma lucrărilor recente de extindere şi modernizare, Doraly Mall şi-a diversificat oferta de mărfuri şi servicii către consumatorii vizaţi. De la micile magazine ale firmelor recunoscute în domeniul vestimentaţiei şi accesoriilor, la ultimele noutăţi din domeniul electronicii, şi până la bănci, baruri şi restaurante, ne transformăm rapid într-un centru comercial care oferă clienţilor săi posibilitatea de a face cumpărături într-o atmosferă relaxată.

Spaţii de expunere
Complexul deţine spaţii pentru expunere şi comercializare cu suprafeţe de 2/6/12/16/20/24/30/32 mp, până la 200 mp.

Spaţii de depozitare
Containere de 20 de picioare şi o construcţie metalică asigură spaţiul de depozitare. Amplasamentul acestui spaţiu permite accesul  permanent al camioanelor şi trailerelor.

Organizarea spaţiilor de depozitare
Oferim spaţii pentru birouri, săli de expoziţie şi depozitare în aceeaşi clădire. Spaţiul de depozitare poate fi reorganizat după cerinţele clientului, cu opţiunea unui birou în interiorul spaţiului de depozitare. Acest spaţiu este recomandat pentru producători, distribuitori şi importatori.

Servicii incluse

 • Pază permanentă
 • Acces 24 de ore, luni-duminică
 • Acces la servicii bancare în timpul programului
 • Echipament audio pentru publicitate în zonă
 • Conectare la reţele telefonice şi de internet
 • Spaţii de parcare
 • Aer condiţionat
share

Visited 6233 times, 2 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Hot Bunny House

  Hot Bunny House

  La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, intr-un cadru elegant avand posibilitatea de a alege intre cele 4… Read more »

 • Maritimo Shopping Center

  Maritimo Shopping Center

  Cauți cel mai bun loc din Constanța pentru shopping? Cauți cele mai mari branduri de îmbrăcăminte care să îți pună în valoare stilul, la cele mai mici… Read more »

 • Tomis Mall

  Tomis Mall

  Tomis Mall – Primul Mall din Constanta Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un… Read more »