Gheysa

Str. Theodor Aman, Nr. 20, Constanta

Telefon: 0762 752 134, 0720 773 444

Cu cat placerea este mai discreta, cu atat este mai intensa.

Dintotdeauna am crezut ca exista o diferenta intre placerile trupului si cele ale sufletului. Fiecareia i se acorda un alt fel de atentie… In legende se povesteste despre seductia cu ajutorul unui evantai si al unor oglinzi.

Practica masajului erotic este o arta in culturi precum cea japoneza şi chineza. Mai mult decat tehnici ca la carte si tot felul de accesorii care ii sporesc intensitatea, masajul presupune si o conectare a celui care il face cu cel care il primeste. Conectarea are loc atat la nivel intelectual (comunicarea dorintelor si fanteziilor), cat si la nivel energetic (mai ales referitor la starile afective ale celor doi, care trebuie sincronizate intr-un sens pozitiv).  Prin atingere, se naste placerea, starea de pace, si cunoasterea propriului trup cu autoacceptarea. Masajul este un mod de a ne oferi relaxare si de a ne detensiona si cel mai des devine atat o pasiune, cat si o arta.

Doamnele japoneze isi tratau sotii prin masaj stimuland anumiti centri de placere. Masajul, facut de acestea era un preludiu in satisfacerea nevoii de relaxare a samurailor intorsi de la razboi.

share

Visited 5832 times, 2 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Hot Bunny House

  Hot Bunny House

  La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, intr-un cadru elegant avand posibilitatea de a alege intre cele 4… Read more »

 • Maritimo Shopping Center

  Maritimo Shopping Center

  Cauți cel mai bun loc din Constanța pentru shopping? Cauți cele mai mari branduri de îmbrăcăminte care să îți pună în valoare stilul, la cele mai mici… Read more »

 • Tomis Mall

  Tomis Mall

  Tomis Mall – Primul Mall din Constanta Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un… Read more »