Gradinita Hello Teddy

Str I.L. Caragiale nr 45

Telefon: 0728 648 760

Gradinita “Hello Teddy” se deosebeste de orice alt program educativ prin atentia pe care o acorda viitorului copilului dumneavoastra. 

Cu un personal experimentat si o programa inovatoare, noi oferim copilului o aventura educationala de neegalat.
Copilul dumneavoastra va descoperi ca învatarea este amuzanta, construind în acelasi timp relatii solide cu ceilalti copii si cu educatorii – partenerii dvs. în educatia copilului.

Cercetarile psihopedagogice arata ca primii ani de viata reprezinta fundamentul dezvoltarii ulterioare a copilului. In aceasta perioada definitorie a dezvoltarii, este absolut necesar sa-l indrumam cu dragoste si intelegere, pentru a pune baze solide increderii de sine. Mediul construit cu grija, metodele educationale speciale ii indeamna pe copii sa exploreze, le stimuleaza gandirea creativa si le dezvolta dragostea pentru invatare pe tot parcursul vietii.

Gradinita Hello Teddy porneste de la convingerea ca investitia in copiii nostri inseamna investitia in viitorul nostru. Avem o responsabilitate imensa pentru fiecare copil care a fost adus in viaţa noastra, de aceea ei merita tot ce-i mai bun. 

Pentru fiecare copil care intra pe usile noastre avem un singur scop: sa-i facem copilaria o experienta minunata si bogata.

share

Visited 3741 times, 2 Visits today

Add a Review

Related Locatie