Hot Bunny House

Str Miron Costin nr 68

Telefon: 0720 480 977 / 0741 399 760 / 0764 691 359

La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, intr-un cadru elegant avand posibilitatea de a alege intre cele 4 camere, fiecare avand specifiul ei. Bazandu-ne pe profesionalism, devotament si calitate putem spune ca astazi salonul de masaj de relaxare si masaj erotic, Hot Bunny House satisface cele mai exigente gusturi in materie de masaj de pe piata. Beneficiem de tot ceea ce implica profesionalism: masajul de relaxare ridicandu-se la o calitate deosebita insa masajul erotic mereu va surprinde la noi, pentru ca fetele de aici beneficiaza de o instruire continua si aprofundata pentru a cunoaste cele mai mici detalii destre trup si terapii, in materie de sexualitate. Niciodata in salonul nostru de masaj o sedinta de masaj erotic nu va semana cu o alta, asta e lucrul care ne diferentiaza salonul nostru de restul saloaneleor de masaj. Pregatirea feteleor si implicarea de care dau dovada este rodul unei pregatiri si instruiri desavarsite in materia masajului erotic.

share

Visited 10151 times, 1 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Maritimo Shopping Center

  Maritimo Shopping Center

  Cauți cel mai bun loc din Constanța pentru shopping? Cauți cele mai mari branduri de îmbrăcăminte care să îți pună în valoare stilul, la cele mai mici… Read more »

 • Tomis Mall

  Tomis Mall

  Tomis Mall – Primul Mall din Constanta Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un… Read more »

 • Cinema City Maritimo

  Cinema City Maritimo

  Digital Digital 3D Luni-Joi inainte de ora 17:00 – 15.5 lei; dupa ora 17:00 – 17.5 lei inainte de ora 17:00 – 17.5 lei; dupa ora 17:00… Read more »