Kids Club – Tomis Mall

Complexul Tomis Mall - etaj 3

Telefon:

In fiecare duminica, de la ora 11:30, iti pregatim un spectacol frumos pentru copilul tau. Fie ca e teatru de papusi, fie ca sunt cantece si dansuri, magie, face-painting sau multe alte concursuri, distractia este sigur garantata. Si daca vrei mai mult, locul de joaca special amenajat pentru copii Comoara Piratilor este destinatia ideala. Te asteptam in Tomis Mall, etaj 3, zona food-court!

 

share

Visited 7266 times, 3 Visits today

One Review

 1. Bogdan
  Bogdan

  Nimic din acest review nu mai este valabil. Astazi este Duminica si la acest club este … inchis. Si pe panga asta e dezolant de gol acest magazin

  iulie 16, 2017 at 08:36 Reply

Add a Review

Related Locatie

 • Hot Bunny House

  Hot Bunny House

  La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, intr-un cadru elegant avand posibilitatea de a alege intre cele 4… Read more »

 • Maritimo Shopping Center

  Maritimo Shopping Center

  Cauți cel mai bun loc din Constanța pentru shopping? Cauți cele mai mari branduri de îmbrăcăminte care să îți pună în valoare stilul, la cele mai mici… Read more »

 • Tomis Mall

  Tomis Mall

  Tomis Mall – Primul Mall din Constanta Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un… Read more »