Radius Dent

Strada Stefan cel Mare Nr. 2, Constanta

Telefon: 0756 353 167

Radius Dent va pune la dispozitie tehnologie de cea mai inalta calitate, medici tineri instruiti atat in tara, cat si in Europa, meniti sa va satisfaca toate doleantele atat in privinta esteticii, cat si a functionalitatii dentare!

In cadrul clinicii noastre, va punem la dispozitie toate specialitatile, endodontie, odontoterapie, protetica, estetica dentara, parodontologie, ortodontie, precum si servicii chirurgicale, implantologie si chirurgie OMF! De asemenea, suntem singurii din Sud-Estul Romaniei care dispun de un centru radiologic de cea mai inalta performanta, precum si de aparatura de tehnica dentara de ultima generatie!

Principalul nostru OBIECTIV este sa va realizam cele mai eficiente tratamente dentare, dar, in acelasi timp, sa stabilim o relatie intre Echipa Medicala de Specialisti si DUMNEAVOASTRA, bazata pe intelegere, respect si pe corectitudinea actului medical, fara a influenta planul de tratament din punct de vedere financiar.

 

share

Visited 6857 times, 1 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Clinica de infrumusetare aBeauty

  Clinica de infrumusetare aBeauty

  aBeauty clinique este brandul retelei de clinici de estetica corporala si faciala de top care ofera rezultate masurabile si experiente deosebite, peste asteptari. Ne pozitionăm in categoria… Read more »

 • Salon de infrumusetare - Socco Hair Studio

  Salon de infrumusetare – Socco Hair Studio

  Salonul socco hair studio a luat nastere in anul 2010 din dragoste de frumos si dorinta de a oferi clientilor luxul saloanelor de infrumusetare din occident!! Ne… Read more »

 • Sofa Maison de Beaute

  Sofa Maison de Beaute

  Stim ca fiecare persoana este unica, de aceea conceptul Sofa Maison de Beauté accentueaza naturaletea si frumusetea individuala.  Sofa Maison de Beauté este prima clinica medical-estetica din Constanta cu… Read more »