Restaurant Jubileu – Hotel Taverna Macelarului 2

Satul de Vacanta - Mamaia

Telefon: 0720 980 504 / 0731 946 798

Jubileu Salon si Taverna Macelarului 2 va invita sa va relaxati intr-o vacanta de neuitat la Marea Neagra. Un loc aranjat cu bun gust, special creat ca tu sa te simti deosebit intr-o atmosfera calda si primitoare! Cei care ne-au vizitat stiu deja aceste lucruri. Cei care cauta un loc special, sunt invitati sa ne cunoasca. Taverna Macelarului 2 este la 150 de metri distanta de Lacul Tabacariei și la 500 de metri de plaja cu nisip a Marii Negre din Mamaia. Acesta gazduiește un restaurant care servește preparate din bucataria internaționala și o terasa de vara. Aqua Park și Delfinariul din Constanța se afla la 1 km distanta, in timp ce Gara Constanța este la 6 km de Taverna. Internațional Mihail Kogălniceanu Aeroportul este la 27 km distanta.

share

Visited 3978 times, 1 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Cin Cin Constanta

  Cin Cin Constanta

  Cin-Cin Fast Food & Pizza este o locatie primitoare si foarte frumoasa aflata de mai bine de jumatate de secol la granita dintre Constanta moderna si orasul… Read more »

 • Famous Fast Food Constanta

  Famous Fast Food Constanta

  Comanda minima in Constanta este de 35 RON Iar in Statiunea Mamaia este de 50 LEI.

 • Panda Express

  Panda Express

  Mancarea chinezeasca este cunoscuta in intreaga lume pentru gustul,aroma,stilul de gatit prin care bucatarii pregatesc preparatele culinare. Panda Express Chinese Food Delivery deschide prima locatie in centrul… Read more »