Salon de infrumusetare – Socco Hair Studio

Bulevardul Alexandru Lapusneanu , nr 177,bl LP2,parter(in bulevard), 900419 Constanta, Romania

Telefon: 0767237303 si 0241650305

Salonul socco hair studio a luat nastere in anul 2010 din dragoste de frumos si dorinta de a oferi clientilor luxul saloanelor de infrumusetare din occident!!

Ne place sa credem ca am reusit,si vrem sa ridicam serviciile noastre la standarde din ce in ce mai inalte!

Iubim zambetul de pe chipul clientelor/clientilor nostri cand se privesc in oglinda si se regasesc exact asa cum isi doresc!

Serviciile noastre de coafura,manichiura ,pedichiura,si cosmetica,sunt realizate cu multa grija si atentie astfel incat sa multumim ccerintele inalte ale clientelor nostre!

Pentru ca totul sa fie exact asa cum va doriti dumneavoastra,va sfatuim sa comunicati cu fetele care va intampina si astfel sa le ajutati sa inteleaga ce va doriti cu adevarat! Va asteptam la socco hair studio si pentru un simplu sfat legat de frumusete!!(coafor constanta, cosmetica constanta, salon de infrumusetare constanta)

share

Visited 11073 times, 1 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Clinica de infrumusetare aBeauty

  Clinica de infrumusetare aBeauty

  aBeauty clinique este brandul retelei de clinici de estetica corporala si faciala de top care ofera rezultate masurabile si experiente deosebite, peste asteptari. Ne pozitionăm in categoria… Read more »

 • Radius Dent

  Radius Dent

  Radius Dent va pune la dispozitie tehnologie de cea mai inalta calitate, medici tineri instruiti atat in tara, cat si in Europa, meniti sa va satisfaca toate… Read more »

 • Sofa Maison de Beaute

  Sofa Maison de Beaute

  Stim ca fiecare persoana este unica, de aceea conceptul Sofa Maison de Beauté accentueaza naturaletea si frumusetea individuala.  Sofa Maison de Beauté este prima clinica medical-estetica din Constanta cu… Read more »