Tomis Mall

Strada Stefan cel Mare nr. 36-40, Constanta, 900676

Telefon: 0241 515353

Tomis Mall – Primul Mall din Constanta

Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un trafic foarte intens si foarte accesibil. Situat intr-o zona pietonala de shopping, intre doua bulevarde principale, Tomis se bucura de un flux de persoane foarte mare.

Cumparaturile reprezinta o atractie deosebita pentru toti cei ce viziteaza Tomis Mall. Varietatea produselor si calitatea acestora ridica centrul comercial la acelasi nivel cu marile orase din intreaga lume, recunoscute pentru shopping. Indiferent de gusturile dumneavoastra,  produse haute couture, produse hi-tech sau bijuterii, in Tomis le vei gasi cu siguranta la cel mai bun pret.

Un parfum de senzatie, bijuterii inspirate din aerul unor locuri exotice, ochelari de soare oversized, care te trimit cu gandul la farmecul chic al divelor… Iata cum o sedinta de shopping se poate transforma intr-o adevarata arta!

share

Visited 4600 times, 1 Visits today

Add a Review

Related Locatie

 • Hot Bunny House

  Hot Bunny House

  La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, intr-un cadru elegant avand posibilitatea de a alege intre cele 4… Read more »

 • Maritimo Shopping Center

  Maritimo Shopping Center

  Cauți cel mai bun loc din Constanța pentru shopping? Cauți cele mai mari branduri de îmbrăcăminte care să îți pună în valoare stilul, la cele mai mici… Read more »

 • Cinema City Maritimo

  Cinema City Maritimo

  Digital Digital 3D Luni-Joi inainte de ora 17:00 – 15.5 lei; dupa ora 17:00 – 17.5 lei inainte de ora 17:00 – 17.5 lei; dupa ora 17:00… Read more »